Estateguru – европейски пазар за краткосрочни заеми, обезпечени с имущество

EstateGuru е водещ европейски пазар за краткосрочни заеми, обезпечени с имущество

През 2013 г. група експерти по недвижими имоти и финтех, базирана в Талин, Естония, започва да работи по една идея- да премахнат бариерите, според които, инвестирането в обезпечени имуществени заеми е лукс, достъпен само за богатите. Идея да предложат вариант, който да подпомага предприемачите и визионерите в бизнеса с недвижими имоти, които се сблъскват с „универсални за всички“, решения, предлагани от всички банки и големи финансови институции? Така се ражда EstateGuru.

EstateGuru днес

Днес, повече от половин десетилетие по-късно, Estate Guru са отпуснали повече от 2337 заеми на стойност над 356 879 179 евро. Над 82 947 инвеститори, от всички сфери на живота от 109 държави, са спечелили средна възвръщаемост от 11,43%, като подкрепят заеми за имоти в Естония, Латвия, Литва, Испания, Германия, Швеция и Финландия, Великобритания, Ирландия и Португалия.

Поради голямата и диверсифицирана инвестиционна база, с милиони евро, които могат да бъдат предоставени, техните кредитополучатели могат да получат средствата, необходими им за реализирането на техните проекти бързо, при свои условия, а инвеститорите могат да получат достъп до предварително проверени и диверсифицирани, трансгранични инвестиционни възможности с ниска бариера за инвестиране и пълна прозрачност. Разгледайте възможностите и започнете да работите с  Estate Guru ако търсите възможности за доходоносни инвестиции с минимална инвестиционна сума или кредитиране за инвестиционен проект.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайте NAVBG

Членовете на NAVBG, са най-опитните брокери на недвижими имоти и най-надеждните строителни компании в България.
NAVBG ще Ви помогнe да разберете по-добре имотния пазар, за да можете да вземете винаги правилното решение.
Вижте най-актуалното в света на недвижимите имоти!